Jeden sen, jedno podkroví, nespočet možností využití:

setkání

pohyb

přednášky

meditace

promítání

kruhy

a mnoho dalšího…

Kontinuum je prostor vhodný k pořádání skupinových i individuálních aktivit pro muže i ženy, děti i nejstarší. Vzdušné a zároveň útulné podkroví nabízí zázemí pro volný pohyb prostorem, ale i klidné sezení až pro 30 osob.

K pohybovým lekcím slouží část podlahy ve středu hlavní místnosti, která nabízí plochu zhruba 70m². Klidová setkání zase ocení dostatek místa k sezení či ležení.

Kontinuum ale není pouze hlavní sál. Součástí prostoru je i sociální zařízení (dvě oddělené toalety a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem), uzavíratelná převlékárna s úložnými prostory pro návštěvníky. V hlavní části se nachází recepční pult se skříňkami pro základní kuchyňské vybavení. K dispozici je mikrovlnná trouba na ohřátí přinesených potravin a rychlovarná konvice na přípravu teplých nápojů. V zadní části hlavního prostoru je uzamykatelná místnost, která slouží kromě jiného jako sklad potřeb a pomůcek pro jednotlivé aktivity.

Ateliér nemá bezbariérový přístup a pro jeho navštívení je nezbytné vyjít 3 patra po schodech. Doba pro veřejné využití prostoru je od 8:00 do 22:00. Od 21:00 do 22:00 je prostor určen pouze relaxačním a klidovým aktivitám.